+358 (0) 40 5544 380 info@spear.fi

SPEAR FIDO & PKI RATKAISUT

Spear FIDO© & PKI avain kaksiosaiseen tunnistukseen

Spear ID FIDO2 PKI token

Heti käyttövalmiit huipputurvalliset Spear FIDO® -avaimet mukautuvat eri tarpeisiin: kompakti ja vesitiivis avaimenperään kiinnitettä avain ja USB-asemaan sisään liitettävä kosketuspainike tarjoavat aina tilanteeseen sopivan ratkaisun.

1.    Ratkaisu: Salasanat ovat historiaa

SpearID on markkinoiden ainoa tunnistusratkaisu, joka yhdistää kaikki korkean varmuustason tunnistusteknologiat yhdeksi välineeksi.  SpearID FIDO-PKI tunnistusavain toimii PKI-varmenneavaimena, FIDO2-tunnistusvälineenä ja kulunhallinnan etäluettavana oviavaimena, joka kulkee taskussa mukana ja toimii sekä työasemalla, että älypuhelimella. Spear Key FIDO2-tikun avulla voidaan tunnistautua vahvasti pilvipalveluihin työasemalla ja älypuhelimella, tai kulunhallinnassa. Mobiililaitteilla SpearID Mobile tunnistussovellus tarjoaa korkean varmuustason PKI-pohjaisen tunnistuksen ilman fyysistä tunnistusvälinettä.

2.    Korkean varmuustason tunnistus kaikissa käyttötilanteissa, ympäristöissä ja alustoilla

SpearID -tunnistusratkaisuilla tunnistaudutaan vahvasti työasemilla, Windows AD, Azure AD ja muissa pilvipalveluissa. Samalla ratkaisulla voidaan tunnistautua sekä ovella (kulunhallinta), etäyhteyksissä (VPN, RDP, Citrix, VM Ware), että mobiilisti älypuhelimella.

3.    Ratkaisun erityisominaisuudet

SpearID yhdistää tunnistuslainmukaisen korkean varmuustason tunnistuksen teknologiat samaan ratkaisuun. Korkein tietoturvallisuuden taso voidaan integrointi kaikkiin eri käyttötapauksiin, sovelluksiin ja eri alustoille. Yhdistämme uusimmat FIDO2 ja mobiilitunnistuksen menetelmät hyvin tuettuun älykorttiteknologiaan ja tarjoamme jokaiseen käyttötapaukseen parhaiten soveltuvan toteutuksen tinkimättä turvatasosta.

 

 

  • Sertifioitu FIDO® 2 ja U2F tunnistusavain. Sertifioidusti yhteensopiva kaikkien järjestelmien, palvelujen ja sovellusten kanssa, jotka tukevat FIDO®2 ja FIDO® U2F standardeja sekä TOTP, HOTP ja WebAuth protokollia.
  • SpearID Enterprise varmennesovellus. Spear FIDO® tunnistusavain yhdistää FIDO® tunnistuksen ja PKI-varmennetoiminnallisuuden yhteen ja samaan tunnistusvälineeseen, jolloin käytössä on markkinoiden monipuolisin ja kehittynein vahvan tunnistuksen väline työasemille, kulunhallintaan, etäyhteyksiin ja pilvipalveluihin.
  • Paras vaihtoehto kilpaileville FIDO® -avaimille. Spear FIDO® on hinta/laatusuhteeltaan paras ratkaisu: sen ominaisuudet, kestävyys, turvallisuus, toimintavarmuus ja hinta ovat ylivoimaiset verrattuna markkinajohtajan ratkaisuun. Spear FIDO® maksaa alle puolet siitä mitä markkinajohtajan vastaava ratkaisu maksaa!
  • Ei rajaa tallennettavien avainparien määrällä. Spear FIDO® -avaimeen rekisteröityjen tilien määrää ei ole rajoitettu.
  • Vahvat salausalgoritmit. SHA256 ja ECDSA P-256 takaavat vahvimman mahdollisen suojaustason.
  • Ei tarvetta laiteajureille tai käyttösovelluksille. Spear FIDO® -avain toimii suoraan kaikilla PC-alustoilla. Automaattisesti tunnistettuna laitteena mitään ajuria ei tarvita. Spear FIDO® -avain toimii USB: n kautta Microsoft Windows-, macOS- ja Linux-käyttöjärjestelmissä.
  • Sisäänrakennettu USB Type-C -portti tekee FIDO® -avaimesta täydellisen sopivan myös uusimissa tietokoneissa.
  • Sertifioitu OATH/HOTP kertakäyttösalasanatunniste. Sertifioidusti yhteensopiva kaikkien järjestelmien, palvelujen ja sovellusten kanssa, jotka tukevat OATH/HOTP kertakäyttösalasanoihin perustuvaa tunnistusta.
  • Optiona omien avainsiemenien lataus. Spear Innovations tarjoaa edulliseen lisähintaan asiakkaan omien avainsiemenien lataamispalvelun Spear FIDO® avaimille.

 

Spear Innovations Oy myynti palvelee ja vastaa kaikkiin kysymyksiin!

040 5544 380

info@spear.fi