SPEAR FIDO RATKAISUT

Spear FIDO© avain kaksiosaiseen tunnistukseen

Heti käyttövalmiit huipputurvalliset Spear FIDO® -avaimet mukautuvat eri tarpeisiin: kompakti ja vesitiivis avaimenperään kiinnitettä avain ja USB-asemaan sisään liitettävä kosketuspainike tarjoavat aina tilanteeseen sopivan ratkaisun.

 

Tärkeimmät ominaisuudet

 

  • Sertifioitu FIDO® 2 ja U2F tunnistusavain. Sertifioidusti yhteensopiva kaikkien järjestelmien, palvelujen ja sovellusten kanssa, jotka tukevat FIDO®2 ja FIDO® U2F standardeja sekä TOTP, HOTP ja WebAuth protokollia.
  • SpearID Enterprise varmennesovellus. Spear FIDO® tunnistusavain yhdistää FIDO® tunnistuksen ja PKI-varmennetoiminnallisuuden yhteen ja samaan tunnistusvälineeseen, jolloin käytössä on markkinoiden monipuolisin ja kehittynein vahvan tunnistuksen väline työasemille, kulunhallintaan, etäyhteyksiin ja pilvipalveluihin.
  • Paras vaihtoehto kilpaileville FIDO® -avaimille. Spear FIDO® on hinta/laatusuhteeltaan paras ratkaisu: sen ominaisuudet, kestävyys, turvallisuus, toimintavarmuus ja hinta ovat ylivoimaiset verrattuna markkinajohtajan ratkaisuun. Spear FIDO® maksaa alle puolet siitä mitä markkinajohtajan vastaava ratkaisu maksaa!
  • Ei rajaa tallennettavien avainparien määrällä. Spear FIDO® -avaimeen rekisteröityjen tilien määrää ei ole rajoitettu.
  • Vahvat salausalgoritmit. SHA256 ja ECDSA P-256 takaavat vahvimman mahdollisen suojaustason.
  • Ei tarvetta laiteajureille tai käyttösovelluksille. Spear FIDO® -avain toimii suoraan kaikilla PC-alustoilla. Automaattisesti tunnistettuna laitteena mitään ajuria ei tarvita. Spear FIDO® -avain toimii USB: n kautta Microsoft Windows-, macOS- ja Linux-käyttöjärjestelmissä.
  • Sisäänrakennettu USB Type-C -portti tekee FIDO® -avaimesta täydellisen sopivan myös uusimissa tietokoneissa.
  • Sertifioitu OATH/HOTP kertakäyttösalasanatunniste. Sertifioidusti yhteensopiva kaikkien järjestelmien, palvelujen ja sovellusten kanssa, jotka tukevat OATH/HOTP kertakäyttösalasanoihin perustuvaa tunnistusta.
  • Optiona omien avainsiemenien lataus. Spear Innovations tarjoaa edulliseen lisähintaan asiakkaan omien avainsiemenien lataamispalvelun Spear FIDO® avaimille.

 

Spear Innovations Oy myynti palvelee ja vastaa kaikkiin kysymyksiin!

040 5544 380

info@spear.fi