+358 (0) 40 5544 380 info@spear.fi

Porilainen Spear Innovations Oy Ltd on vahvan tunnistuksen ja kulunhallinnan pitkän linjan osaajista koostuva yhtiö. Vuonna 2019 toimintansa aloittanut startup Spear Innovations on solminut miljoonien eurojen arvoisen eksklusiivisen jakelijasopimuksen globaalin Fudan Microelectronics Groupin kanssa.

Shanghaissa pääkonttoriaan pitävä Fudan Microelectronics on listautunut Hong Kongin pörssiin ja sen liikevaihto vuonna 2019 oli 180 miljoonaa euroa. Fudanin puolijohteet ovat tunnettuja laadustaan ja luotettavasta toimitusketjustaan.

”Sopimus vahvistaa yhtiöiden asemaa Pohjoismaiden- sekä Baltian markkinoilla vahvan tunnistuksen siruteknologioiden, RFID ja NFC-tuotteiden tarjoajana ja jakelijana”, kertoo Spear Innovations Oy: n toimitusjohtaja A-V Nauha.

Turvateknologioiden, IoT-laitetunnistuksen sekä vahvan etätunnistuksen globaalit markkinat kasvavat eksponentiaalisesti saavuttaen joidenkin arvioiden mukaan vuonna 2020 yli 24 miljardin tason. ”Älykodeissa ja älykaupungeissa kaikki laitteet toimivat saumattomasti yhdessä, jolloin niiden yksilöiminen ja tunnistaminen on kriittisen tärkeää”, jatkaa A-V Nauha. Solmittu sopimus on tärkeä investointi turvateknologioiden alalle Satakunnassa ja yhtiö hakee aktiivisesti resursseja vastatakseen kasvaneeseen kysyntään.

 

Lisätiedot:
Spear Innovations Oy Ltd

Toimitusjohtaja CEO, Antti-Ville Nauha (av.nauha@spear.fi) +358 40 5544 310
Myyntijohtaja CCO, Eerik Heijari (eerik.heijari@spear.fi) +358 40 5544 380