+358 (0) 40 5544 380 info@spear.fi

VAHVA TUNNISTUS

 • Työasemakirjautuminen
 • Etäyhteyksien turvaaminen
 • Kirjautuminen pilvipalveluihin
 • Mobiiliratkaisut

KULUNHALLINTA

 • Vahva tunnistus ovella
 • Pilvipohjainen kulunhallinta
 • Älykäs lukitus
 • Mobiili ovenavaus

ÄLYSIRUT JA PUOLIJOHTEET

 • Sirukortit
 • USB-tokenit ja avaimet
 • RFID/NFC kortit ja tarrat
 • IoT

Spear Ratkaisut

Yhä useampi tekee töitä etänä ja vahvan tunnistamisen tarve kasvaa. Toimivat järjestelmät sekä pilvisovellukset ovat korvaamattoman tärkeitä töiden hoitamiseksi sujuvasti etäyhteyksillä.

Kokosimme vahvan tunnistuksen kannalta tärkeimmät teknologiset ratkaisut​ alle.

Lue lisää tai ​ota yhteyttä​ myyntiimme, joka auttaa katsomaan yrityksellesi sopivan kokonaisuuden.

SPEARID

Tuotteistamme älykortti ja USB-tagi perustuvat SpearID ratkaisuun, joka rakentuu Spear Innovations Oy:n kehittämään ja kokoamaan teknologiaan.

PERSONAL – HENKILÖKORTTI

Yksilöity vahvan tunnistuksen henkilökortti

Turvallinen ja yhteensopiva henkilökortti vahvaan tunnistukseen ja sähköisiin luottamuspalveluihin. Toimii myös yleisten tunnistuspalveluiden kanssa esimerkiksi internetissä.

Luotettavan käyttäjäidentiteetin hyödyntäminen viranomaisvaatimuksiin kuten veronumeroraportteihin. Korttien hallinta tapahtuu kokonaisvaltaisesti Spear pilvipalveluiden kautta.

ENTERPRISE – HENKILÖKORTTI

Heti käyttövalmis vahvan tunnistuksen älykortti organisaatioille

Turvallinen ja yhteensopiva ratkaisu organisaation työntekijöiden vahvaan tunnistukseen ja luotettavaan käyttäjähallintaan. Avain liikkuvaan työhön, organisaationverkon ja toimitilojen turvaamiseen.

Mahdollista käyttää joko SpearID älykorttia, USB-tagia tai yhdistelmää molemmista. Näitä voidaan hallita käyttöjärjestelmien kautta.

Askarruttaako uuden sukupolven älykörttien yhteensopivuus nykyisiin järjestelmiinne? Haluatko aluksi vain kokeilla kuinka paljon älykorttiratkaisu helpottaa päivittäisiä rutiineja ja etätyötä?

Spearin Starter Pack on helppo ja halpa tapa nähdä miten kaikki toimii käytännössä.

MOBIILI

Heti käyttövalmis vahvan tunnistuksen applikaatio organisaatioille

Turvallinen ja yhteensopiva ratkaisu organisaation työntekijöiden vahvaan tunnistukseen ja luotettavaan käyttäjähallintaan. Avain liikkuvaan työhön, organisaationverkon ja toimitilojen turvaamiseen.

SPEARKEY – AVAINKORTTI

Huipputurvallinen tunnistus ovella ja portilla 

Ratkaisu turvalliseen tunnistukseen kulunhallinnassa. Mahdollistaa vanhan ja nykypäivänä turvattoman kulunhallintaympäristön nopean päivittämisen huipputurvalliseen tunnistusratkaisuun.

SpearKey kortti on turvatasoltaan yhtä korkea kuin vahvan tunnistuksen SpearID henkilökorttikin, mutta ei sisällä personoitua käyttäjätietoa. SpearKey on verrattavissa avaimeen jota on lähes mahdoton kopioida, toisin kuin suurin osa nykyisin käytössä olevista kulkukorteista.

Päivitä käyttöön uudistettu ja turvallinen korttiratkaisu kulunvalvontaan!

SPEAR FIDO TOKEN -VAIHTOEHDOT

 

Heti käyttövalmiit huipputurvalliset Spear FIDO® -avaimet mukautuvat eri tarpeisiin: kompakti ja vesitiivis avaimenperään kiinnitettä avain ja USB-asemaan sisään liitettävä kosketuspainike tarjoavat aina tilanteeseen sopivan ratkaisun.

SPEARACCESS – PILVIHALLINTA JA ÄLYLUKOT

Pilvipohjainen kulunhallinta ja älylukitus oviin

Erityisen käyttövarma, yhteensopiva ja tyylikäs ovenavausratkaisu mm. toimistotiloihin, hotelleihin, asunto-osakeyhtiöihin ja monitoimitiloihin.

Tyylikkäät langattomat älylukot kaikkiin oviin! Ovien avaus onnistuu näppärästi turvallisella älykortilla tai vaikkapa älypuhelimella, jolla käytetään varmaa avaussovellusta. Ei riskialttiita NFC tai Bluetooth –yhteyksiä!

 

SPEAR IoT

IoT-ratkaisut teollisuuden, yritysten sekä kotitalouksien tarpeisiin

Spear on kehittänyt IoT-ratkaisuja silmällä pitäen juuri käytettävyyttä sekä tulevaisuuden vaatimuksia. Kysy lisää myynnistämme, varataan aika ja käydään läpi mahdollisuuksia.

 

 

SpearMeter